Harry Potter
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Harry Potter

Forum o knjigama i filmovima Harry Potter

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Emma Watson

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Admin
Admin
Admin

Broj postova : 117

Emma Watson Empty
PostajNaslov: Emma Watson   Emma Watson Emptysri kol 03, 2011 12:32 am

Emma Charlotte Duerre Watson (Pariz, 15. travnja 1990.) je engleska glumica poznata po svojoj ulozi Hermione Granger u Harryju Potteru.
Emmini roditelji, Jacqueline Duerre i Chris Watson su odvjetnici i razvedeni su od 1995. Emma ima i mlađeg brata Alexa koji je rođen 1993. Prvih 5 godina života provela je u Francuskoj.
Prije snimanja Harryja Pottera Emma je bila ograničena na školske predstave. U školi imala je uloge u predstavama kao Arthur: Mlade godine i Sretni kraljević. Emma je sudjelovala u i mnogim drugim manifestacijama kao i Daisy Pratt-natjcenje u poeziji gdje je osvojila prvo mjesto za svoju godinu.
Dobivši ulogu sa 10 svoj debi u filmu Harry Potter i kamen mudraca imala je s 11 kao Hermiona Granger. Nastupila je i u ostalim filmovima o Harryju Potteru.
Snimanje filmova oduzelo joj je vrijeme za druge obaveze, no rekla je da ne želi da joj Harry Potter bude zadnje što će učiniti. Mlada glumica je u usponu, te je samo pitanje vremena kada će se početi glumiti u još većim Hollywoodskim filmovima.
Uz "Harry Potter", Emma snima film pod nazivom "Ballet Shoes" u kojem također glumi školarku.

Emma Watson 4zz3m1
[Vrh] Go down
https://harry-potter.forumcroatian.com
★.Starlicious.★
Admin
★.Starlicious.★

Broj postova : 78

Emma Watson Empty
PostajNaslov: Re: Emma Watson   Emma Watson Emptysri kol 03, 2011 12:41 pm

Obožavam ju, mislim da je odlična glumica i dobro je utjelovila Hermionu, preslatka je a i slažem se da je modna ikona.
[Vrh] Go down
~Death Ripper~

Broj postova : 21

Emma Watson Empty
PostajNaslov: Re: Emma Watson   Emma Watson Emptysri kol 03, 2011 12:57 pm

I ja je obozavam bas je extra. Gotivim novi friz, ali je stari bio bolji. I bas su mi cool njene kolekcije..
U filmu je extra glumila, pogotovo kad je bila mala, ovi poslednje delovi mi se i ne svidjaju nesto, ne samo ona nego svi.. Mozda najvise zbog scenarija. Ali mnogo je dobro predstavla Hermione kao malu pametnicu na pocetku. Bas je bila preslatka tu.
[Vrh] Go down
★.Starlicious.★
Admin
★.Starlicious.★

Broj postova : 78

Emma Watson Empty
PostajNaslov: Re: Emma Watson   Emma Watson Emptysri kol 03, 2011 7:14 pm

Takodjer mi se sviđa njena nova frizura, ali i stara je bila odlična. ^^
[Vrh] Go down
Admin
Admin
Admin